Venice Residence

Bouwen aan de toekomst

Even belangrijk als de uitstraling en de locatie van het gebouw is natuurlijk dat het de tand des tijds vlot doorstaat. Naast comfortabel wonen staat dit project garant voor levenslang aangenaam wonen.

Het gebouw garandeert haar toekomstwaarde door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen die levenslang meegaan. Vanwege het duplex-karakter kunnen de stadswoningen dienen als thuispraktijk. Het gebouw is bovendien uitgerust met de meest moderne snufjes en voorzieningen, zoals een ondergrondse parking met laadpalen voor elektrische wagens.

In tijden dat spaargeld amper iets opbrengt, biedt The Venice Residence ook investeringsmogelijkheden. Een dubbelslag: in eerste instantie geniet je zelf van je woonst en op termijn heb je een potentiële bron van inkomsten. Wie intekent, kan ook de ruimte indelen én voorkeursmaterialen kiezen

 

Comfortabel wonen

Comfortabel wonen draagt bij tot een algemeen gevoel van geluk, houvast en zekerheid. Licht en ruimte spelen hierbij een voorname rol. Ook het kunnen benutten van gemeenschappelijke ruimtes, zoals een binnentuin, biedt een antwoord op maat van het moderne stadsleven. Behoeften van vandaag kunnen in de toekomst echter veranderen.

Bij het uittekenen van dit project is veel aandacht besteed aan flexibiliteit en diversiteit. Er zijn verschillende woningtypes die onderling combineerbaar zijn: je bepaalt zelf hoe je wil wonen.

Een optimale temperatuur wordt verkregen dankzij de vloerverwarming en -koeling.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan